Club de l'Emprenedor de Granollers

Club de l'Emprenedor de Granollers

Dades de contacte

Web: http://www.emprenedorsgranollers.net
Email: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Adreça: Avinguda Tres Torres, 18 - Granollers

Què és el Club de l'Emprenedor?

El Club de l'Emprenedor Granollers és un punt de trobada per a tots els emprenedors de Granollers i rodalies amb l’objectiu de fomentar la xarxa de contactes, la formació i la cooperació entre projectes i suport.

Què pots trobar?

Amb el suport i patrocini de Granollers Mercat (Ajuntament) el Club ofereix des de formació gratuïta o subvencionada, presentacions d’empreses, novetats relacionades amb el mon dels emprenedors, trobades de networking i gettingcontacts...

Aquest web és el principal mitjà de comunicació i informació entre els membres del club. És un espai on trobar-nos, per tal de conèixer-nos i cercar punts de contacte i de cooperació empresarial.

Com et pots fer soci?

Fer-se soci del club es gratuït. Pots participar a moltes activitat i també tenir una fitxa al web del club.

Per a fer-te soci cal que accedeixis al següent link i segueixis les instruccions. Les activitats que organitza el club són voluntàries i busquen el contacte entre els emprenedors i l’establiment de xarxa de cooperació. A les activitats que ofereixi valor afegit es podrà proposar un preu de servei a aportar per cada soci que en desitgi participar.

Benvingut al Club!!!

Vols participar?

El Club de l'Emprenedor està obert a tothom. Emprenedors, empreses consolidades, persones en el punt d'inici d'una empresa, gent amb idees de negoci... Si tens propostes, vols ajudar a tirar endavant el projecte del Club, tens alguna iniciativa o vols fer qualsevol aportació, posa't en contacte amb nosaltres i seràs benvingut.

Més informació


Dissenyat per:  Perception Technologies S.L.Fet amb: