NEEC a Catalunya

En uns moments d’incertesa econòmica i de pèrdua de l’esperit emprenedor, especialment entre la gent jove, que ha caracteritzat Catalunya en els darrers 200 anys, diferents persones a títol individual, han recuperat la NEEC per dinamitzar-la i projectar-la com un instrument al servei de la societat civil per promoure l’emprenedoria i la innovació.

Així mateix, davant la manca d’un lideratge polític i empresarial fort, són les persones que decideixen formar part de NEEC, les que decideixen construir el seu propi lideratge per promoure l’activitat emprenedora o i la innovació.

NEEC es posiciona como una associació que es fixa com a missió ser reactius, promoure l’emprenedoria i la innovació al nostre país, des de la mateixa emprenedoria. I ho vol fer posant l’èmfasi en compartir el coneixement i la iniciativa de tothom qui s’hi vegi capaç.

1. Primer les persones:

Hi ha diversos tipus d’emprenedor, de fet hi ha tants tipus d’emprenedors com emprenedors que existeixen, però a la Neec sabem que les persones primer que les empreses, son la força inicial de qualsevol activitat.

Per aquest motiu, volem que els nostres socis sigui la gent, els treballadors, empresaris i artesans, els professionals de les arts i els oficis, els estudiants i els universitaris d’arreu de Catalunya.

2. Les idees.

Volem ser el referent de les idees de Catalunya mitjançant una plataforma d’intercanvi i incentiu de idees, activitats d’intercanvi de coneixement i de recursos i fomentant principalment el sentit emprenedor.

Volem encoratjar a tothom a llançar-se a emprendre, a proposar idees, a fomentar l’intercanvi i la consciència col·lectiva de la col·laboració i l’esforç comú.

3. En tot el territori.

Volem estar presents a tot el territori, descentralitzar les decisions del clústers demogràfics i demostrar que arreu hi ha bones propostes de innovació, gent participativa i entusiasta, amb capacitat de descobrir nous territoris creatius i de gestió, per la formació d’empreses que generin valor i riquesa econòmica.

Volem construir el baròmetre de l’emprenedoria al nostre país, fomentar la competència sana i la competitivitat entre territoris.

Registra’t de forma totalment gratuïta ara, participa i col·labora!


Dissenyat per:  Perception Technologies S.L.Fet amb: