Comença el compte enrere per a la 4a edició del Summer Startup School

18/06/2014
El curs d'estiu per emprenedors, Summer Startup School, inicia la seva quarta edició del 15 de juliol al 2 d'agost de 18h a 22h amb un total de 60 hores lectives dirigides, darrera l'èxit de les seves anteriors edicions al 2010, 2011 i 2012 en la que es van consolidar projectes com Video Dossier, Coqua o Personal Smart Kit.

Es pot emprendre en temps de crisi? Aquesta és la pregunta que molts emprenedors es fan davant el dubte d'apostar per la seva idea de negoci en un context econòmic com l'actual. Després de recolzar associacions emprenedores, participar en premis d'idees de negoci i en el Saló de l'Emprenedor a la Fira de Barcelona, CINC va posar en marxa el Summer Startup School, la primera escola d'estiu per emprenedors del districte 22@Barcelona, creada pel CINC - Centre Internacional de Negocis de Catalunya- 

El curs d'estiu per emprenedors, , Summer Startup School, inicia la seva quarta edició del 15 de juliol al 2 d'agost de 18h a 22h amb un total de 60 hores lectives dirigides, darrera l'èxit de les seves anteriors edicions al 2010, 2011 i 2012 en la que es van consolidar projectes com Video Dossier, Coqua o Personal Smart Kit.

Els socis de la NEEC tenen unes condiciones preferencials en el cost del curs. El seu cost és de 250€.


OBJECTIU

 

L'objectiu d'aquesta escola és fomentar la cultura empresarial, motivar i dinamitzar a col· lectius interessats en l'autoocupació i en la creació d'empreses, així com ajudar a tots els emprenedors que vulguin millorar alguns aspectes del seu projecte però que no reuneixin l'experiència necessària per realitzar-ho.


PROGRAMA

Es tracta d'un curs integral per al desenvolupament, la consolidació i l'enfortiment de projectes innovadors i aplicar-ho a cada part de l'empresa: des de com fer un pla d'empresa, Màrqueting 2.0, l'estratègia de negoci i ajudes respecte al finançament, fins a com presentar el teu projecte davant inversors, la gestió i el control de cobraments i pagaments i l'estructura de personal, entre uns altres. Una síntesi de totes les branques necessàries perquè els assistents obtinguin una visió general de la gestió empresarial d'una start-up i com posar en pràctica la seva idea per convertir-la en un negoci viable.

 
BENEFICIS

Tots aquells emprenedors que formin part del Summer Startup School podran participar al Un Dia, Una Empresa - 1D1E, on es fomenta la creació d'empreses mitjançant la constitució de la societat sense despeses i assessorament gratuït durant 1 any. A més, es proporciona espai de trobada per a reunions i l'emprenedor podrà domiciliar la seva societat en qualsevol de les tres seus de CINC (Barcelona, Girona o Figueres).

 
CINC, com a centre de negocis i assessoria empresarial, ofereix el contacte directe amb la realitat empresarial del dia a dia gràcies als esdeveniments que organitza, als quals tots els emprenedors que ho desitgin poden assistir sense que suposi cap tipus de cost.


A ON?

 
El Summer Startup School tindrà lloc en les instal·lacions de l'entitat organitzadora, el Centre Internacional de Negocis de Catalunya, (CINC) c/Llull 321-329.

 
Visita el Web de Summer Startup School

Més informació sobre els programes d'emprenedoria de CINC: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Formació, General, Subvencions

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *

Dissenyat per:  Perception Technologies S.L.Fet amb: