TECNOideas

Des de TECNOideas, una empresa de serveis tecnològics de Barcelona, volem donar a conèixer tant la nostra empresa com els serveis que oferim i que creiem que poden ser del seu interès.

Venda, instal·lació i reparació de material informàtic, manteniment personalitzat, consultoria, assessoria, webs o programació… En resum, oferim qualsevol servei tecnològic que una empresa pugui necessitar o bé busquem qui pugui fer-se’n càrrec, supervisant el procés, perquè en quedi satisfet.

Encara que tingui aquests serveis amb una altre empresa, o un departament propi, podem oferir-li una visió externa, per aixó els demanem que ens atorguin la seva confiança, la qual ens guanyarem amb el nostre treball rigorós i honest.

Per aixó volem fer una oferta a tots els socis i sòcies de Neec.cat, que consiteix en una visita gratuïta, i un descompte del 10% als nostres serveis durant sis mesos o afegir al servei de manteniment que ens contracti l'atenció urgent 1 (dos dies laborables) sense cap cost.

Pot veure una llista detallada dels nostres productes a la web www.grupotecnoideas.es o trucar-nos directament al 93 100 1552. No deixi de visitar el nostre blog, amb temes d'actualitat i ajuda tecnològica a http://blog.grupotecnoideas.es


Dissenyat per:  Perception Technologies S.L.Fet amb: