Empreses i entitats que ens donen suport

L’esperit emprenedor i la força del col·lectiu que representem fa que algunes empreses i entitats mostrin interès en ajudar i avalar la nostra proposta. En aquest sentit donem les gràcies a totes elles pel seu suport i ajut sense condicions.

Per això a la NEEC hem previst dues formes de rebre suport corporatiu:

Entitat col·laboradora

Son totes aquelles entitats, associacions, federacions i empreses que des de la seva oferta, col·lectius i activitats col·laboren amb la NEEC aportant recursos directes ja siguin econòmics o en espècies a la nostra associació.

Així, si vols recolzar l’emprenedoria catalana amb la nostra iniciativa, la teva aportació pot ser molt valuosa, amb els recursos que aportis podem endegar nous projectes, assolir noves fites i contribuir a fer un país més competitiu i eficient.

Pots contactar amb nosaltres aquí, i junts dissenyarem el millor format de la teva col·laboració.

Les entitats que avui col·laboren amb nosaltres són:

Entitat promotora

Ens cal suport, ens calen escenaris de treball, promoció i difusió dels nostres valors i objectius, ens calen plataformes corporatives de promoció, intercanvi i col·laboració.

Si vols promoure l’activitat emprenedora del nostre país, fomentar la competitivitat, la creació de noves propostes de valor, dóna’ns suport, pots contactar amb nosaltres aquí, i junts dissenyarem el millor format de la teva col·laboració.

Registra’t de forma totalment gratuïta ara, participa i col·labora!


Dissenyat per:  Perception Technologies S.L.Fet amb: