Objectius i propòsits

10 objectius i propòsits NEEC

La NEEC, neix amb el propòsit de fomentar l’emprenedoria des de una nova perspectiva, sumar a les accions de governs, administracions i altres entitats de govern.

“DELS EMPRENEDORS PELS EMPRENEDORS”

Sabem que ser emprenedor requereix esforç i talent, a més d’un important dispendi d’energia i valentia. A la vegada, aquesta energia pot ajudar a que altres persones emprenguin, prenguin la iniciativa d’endegar nous projectes i noves propostes de valor, per aquest motiu pensem que la NEEC pot ser el canal idoni.

Si creus que el teu esforç com emprenedor pot ajudar a altres emprenedors com tu, apunta’t a la NEEC.

Aquests es el decàleg que proposem:

La NEEC vol...

 1. Fomentar l’emprenedoria a tota Catalunya.
 2. Engegar nous projectes d’èxit en emprenedoria o innovació.
 3. Ser una associació oberta, plural i participativa conservant la seva independència i complementarietat a altres afiliacions.
 4. Participar com a interlocutor per a la iniciativa privada i els poders públics, en el foment de l’emprenedoria i la innovació a Catalunya.
 5. Ajudar a la creació de noves propostes empresarials, a fomentar una societat emprenedora, arriscada, innovadora i tractora de l’economia.
 6. Facilitar el networking entre emprenedors, incrementant les sinèrgies entre ells i conseqüentment, l’acció emprenedora i el seu èxit.
 7. Recuperar el lideratge de les persones, per unir als emprenedors al servei dels emprenedors, prenent la forma d’una xarxa social, una cruïlla d’emprenedors actius.
 8. Facilitar les relacions entre emprenedors / innovadors i inversors/captadors de talent.
 9. Ser baròmetre de l’emprenedoria a Catalunya
 10. Fomentar el mapa de l’emprenedoria a Catalunya.

Registra’t de forma totalment gratuïta ara, participa i col·labora!


Dissenyat per: Perception Technologies S.L.Fet amb: